Jaakonkatu 3, Lahti
KOTI LAHDEN PARHAALLA PAIKALLA

Rakennusliike Olavi Järvinen Oy rakentaa Möysän Jaakonkadulle kahdenksantoista asunnon pienkerrostalon. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin, ja kaikissa asunnoissa lasitettu parveke ja osassa oma sauna. Tervetuloa tutustumaan kohteeseen tarkemmin :)


Maalarimestari on loistava vaihtoehto sinulle, joka kaipaat oman kodin rauhaa keskustan ulkopuolelta palvelujen ääreltä
Etsitkö kaupunkikotia Lahden keskustan liepeiltä itsellesi ja perheellesi? Maalarimestarilta matkaa Lahden keskustaan on vain 2,6km. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Täältä löydät kodikkaan asunnon, ja kokoja on tarjolla yksiöistä kolmioihin. Samalla teet loistavan sijoituksen, sillä keskeinen sijainti Suomen yhdessä parhaimmista asuntosijoituskaupungeista varmistaa, että asunto säilyttävää hyvin arvonsa myös tulevaisuudessa. Kuin piste iin päälle, Lahden parhaat uimarannat löytyvät 750 m päästä Maalarimisterilta.
Tutustu Maalarimestarin viihtyisiin huoneistoihin!
 • Pohjakuvat, huoneistovaihtoehdot, hinnat
 • Usein kysytyt kysymyksetAnd So Much More...
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Lataa esite ja tutustu Maalarimestarin viihtyisiin huoneistoihin.
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
MÖYSÄSSÄ ON KAIKKI LÄHELLÄ

Ruola ja Möysä on kaunista aluetta, jossa on koulut, uimarantaa ja hyviä palveluja kivenheiton päässä. On lapsiystävällistä seutua!


 • Kaunis toimiva koti - Kaikissa asunnoissa on ja parveke sekä tilava pohjaratkaisu.
 • Tilaa riittää - Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma kellarikerroksessa sijaitseva varasto. Kellarissa on myös pyykkitilat.
 • Hyvä autoilijalle - Talon pihaan valmistuu erillisinä osakkeina myytäviä autopaikkoja. Kellarista löytyy lisää autopaikkoja.     
 • Virkistävä ympäristö - Lähellä riittää virikkeitä ja kaunista luontoa, jossa on helppo ja mukava käydä virkistäytymässä. Lähellä kimmeltää kaunis Joutjärvi.
 • Keskusta lähellä - Lahden keskustaan tulee matkaa vain 2,6km. Keskustan palveluiden ohella päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat lähietäisyydellä.
 • Alue tulee säilyttämään arvonsa - Lahti kuuluu Suomen parhaisiin asuntosijoituskaupunkeihin. Hanki asunto täältä ja teet hyvän sijoituksen!
 • Hyvät kulkuyhteydet - Useita bussivuoroja kulkee aivan kodin vierestä. Voit elää vaikka ilman autoa!
 • Loistavat harrastusmahdollisuudet - Vieressä on kansalaisopisto ja erilaiset urheilu- ja kulttuurikeskukset ovat kävelymatkan päässä.
"Mä oon asunut Möysässä nyt 1,6 vuotta ja rauhallista seutua on. Lapsia näkyy paljon ja palvelut on lähellä. Kannatan! :)"
LAITA VARASI TUOTTAMAAN

Sijoittajana saat rahoillesi takuuvarmasti vastinetta, sillä Lahti on tutkitusti erinomainen sijoituskohde. Menestykseen on kolme avainta: sijainti, sijainti ja sijainti.


 • Helsinki on lähellä: Kasvava pääkaupunkiseutu lisää myös lähikaupunkien vetovoimaa. Lahti laajenee koko ajan, mutta tästä huolimatta asuntojen hinnat ovat pysyneet suhteellisen alhaalla.
 • Isot tiet: Lahti on isojen teiden risteyksessä ja junaradan varrella. Yhteydet joka puolelle Suomea ovat erinomaiset ja niitä kunnostetaan ja kehitetään jatkuvasti. Tästä syystä Lahden aluekehitystekijät ovat erinomaiset.
 • Vetovoimainen ympäristö: Moni valitsee rauhallisen kehyskunnan ruuhkaisen pääkaupunkiseudun sijaan. Lahdessa on kaikki pikkukaupungin edut ilman suurkaupungin haittoja.
 • Opiskelijakaupunki - Lahti on 25000 vuosittaisella opiskelijamäärällä vilkas opiskelijakaupunki, joten vuokra-asunnoille riittää kysyntää. Lähimmät kampukset sijaitsevat noin kilometrin päässä keskustan kupeessa.
 • Yhteydet - Keskustaan kävelee Maalarimestarista muutamassa minuutissa, ja kaikki julkisen liikenteen palvelut ovat lähietäisyydellä. Vieressä kulkee valtatie 12, ja esimerkiksi Helsinkiin ajaa kotivelta noin tunnissa.
 • Kokonaistuotto korkealla - Yksiöiden kokonaistuotto on Lahdessa huomattavasti koko muun maan keskiarvon yläpuolella. Sijoitustuotto on ollut vuosi toisensa jälkeen vakaata.
Pistäydy virtuaalivierailulla!
 • Katso miltä asunnon sisällä näyttää.
 • Voit pyörittää kuvakulmaa 360 astetta ja zoomata lähelle yksityiskohtia!
Lataan samalla esitteen. Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
ASEMAKAAVA
Jaakonkatu 3, Lahti
3-kerroksisessa talossa on yhteensä 19 huoneistoa.
Pihapiiriin valmistuu 18 autopaikkaa, joista 6 sijaitsee autohallissa.
Oma sauna ja parveke tuovat asuntoihin lisätilaa ja viihtyvyyttä. Pohjaratkaisut on suunniteltu avariksi ja toimiviksi.
ASUNTOKOHTAISET TIEDOT
1h+tk 25,0 m² 1 huoneisto

1h+tk+alk 37,0 m² 3 huoneistoa

1h+tk+s 40,0 m² 1 huoneisto

1h+k 45,0 m² 1 huoneisto

1h+tk+s 47,0 m² 2 huoneistoa

2h+kk+s 44,0 m² 2 huoneistoa

3h+k+s 58,0 m² 3 huoneistoa

3h+k+s 71,0 m² 3 huoneistoa

3h+k+s 79,0 m² 3 huoneistoa
Lataa tarkat tiedot!
 • Asuntokohtaiset pohjaratkaisut ja hinnat
 • Tarkat neliömäärät ja erityispiirteet
 • Havainnekuvia talon sisältä
Lataan samalla esitteen. Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Maalarimestari sopii sinulle, joka tarvitset oman kodin rauhaa kävelymatkan päässä palveluista. Keskustaan on vain reilun kilometrin matka, joten Maalarimestarissa viihtyvät niin perheet, eläkeläiset, opiskelijat kuin työssäkäyvätkin. Maalarimestari palvelee kaikkia!
POHJAPIIRUSTUKSET
1. kerros
2. kerros
3. kerros
Kellari
OLAVI JÄRVINEN RAKENTAA LAADUKKAASTI

"Toiminnassa on perheyrittäjän leima", itsekin yrittäjänä työskennellyt Paananen kuvailee Rakennusliike Olavi Järvistä. "Luottamus näkyi alusta loppuun kaikessa toiminnassa ja mahdollisti onnistuneen lopputuloksen."


Haluamme tarjota laadukkaasti rakennettuja ja nykyaikaisia asuntoja, jotka on mahdollista räätälöidä toiveittesi mukaan. - Rakennusliike Olavi Järvinen

Lataa kattava esitepaketti!
 • Vapaa asunnot ja hintatiedot.
 • Tarkat tiedot palveluista, etäisyyksistä ja virkistysmahdollisuuksista.
 • Katsauksen Maalarimestariin ja paikallistietoon.
Lataamalla sähköpostiesitteen hyväksyn, että tietojani saa käyttää tätä kohdetta koskevaan suoramarkkinointiin. Voin milloin tahansa peruuttaa suoramarkkinoinnin.
Myyntisivulla ja esitteessä olevat visualisoinnit ja kuvat ovat suuntaa antavia eivätkä kaikilta osin välttämättä vastaa lopullista. 
Piirrokset ja tiedot perustuvat marraskuun 2017 suunnittelutilanteeseen. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Copyright 2017 - Rakennusliike Olavi Järvinen